Relancering som streaming kanal

Atletik TV relancerer sig som streaming kanal med visningen af Nordenkampen fra Helsinki, hvor vi har vores reportage hold oppe for at give jer alle helt nære billeder af det danske landshold. 

Ugen efter indleder vi med at sende fra Folksam Grand Prix fra Sätra ved Stockholm. Vi har igennem det Nordiske samarbejder erhvervet os rettighederne til at kunne vise disse eksklusive billeder for vores danske seere. Tiden vil vise om vi følger op med de sidste tre stævner i Grand Prix'en?

De kommende uger og måneder vil vi gradvist åbne for alle de nye tiltag vi har i støbeskeen. Udover at vi starter DM'erne med introduktion af Pay-per-View, som er en forudsætning for at holde Atletik TV operativt, vil vi supplere med high light materialer, eksklusive interviews og baggrundsmaterialer. Løbende vil vi løfte sløret for hvilke rettigheder vi erhverver os, så vi kan vise jer en masse spændende Nordisk og international atletik.

Allerede inden vi går ind i udendørssæsonen introducerer vi også medlemskonti, hvorigennem I kan få notifikationer om kommende udsendelser, give feedback på vores materialer og samtidig hjælpe os med at give jer mere af det I elsker.

Og hvis ikke det er nok? - så er I meget velkomne til at sende os jeres forslag til hvordan vi gør det hele tusind gange bedre!

De bedste hilsner.

Dansk Atletik og holdet bag Atletik TV.